Abacus Revisjon AS er et lokalt frittstående revisjonsselskap med kontor sentralt i Stavanger. Vi har over 20 års erfaring, og vår kundemasse omfatter små og mellomstore selskaper innenfor de fleste bransjer.

 

vår filosofi

Vi satser på stabil og personlig kontakt med våre kunder. Dette sammen med at vi benytter oss av moderne og effektive hjelpemidler i revisjonsarbeidet setter oss i stand til å betjene kundenes behov raskt og effektivt og dermed finne de beste løsninger.


vår faglige basis

Gjennom vårt medlemskap i Den norske Revisorforening og Regnskap Norge har vi tilgang til konsultasjoner med foreningens eksperter innen områdene revisjon, regnskap, skatt og jus. Vår godkjenningsordning som revisorer og regnskapsfører pålegger oss årlig etterutdanning. Dette kommer også kundene til gode ved at vi hele tiden skal være oppdatert på utviklingen innen vårt yrke. 

Det benyttes oppdaterte hjelpemidler, bl.a. elektronisk revisjonsmetodikk og elektronisk oppslagsverk som er utarbeidet og kvalitetssikret av Den norske Revisorforening og Regnskap Norge. 

Som medlem i Den norske Revisorforrening og Regnskap Norge tilbyr vi tjenester av høy kvalitet og kompetanse overfor våre kunder. 


Ansatte

IMG_5313.jpg

Lyder Kåre Thorsen

Daglig leder

Epost: lyder@abacusrevisjon.no
Direktenr: 51 84 93 80
Mobil: 990 30 454

IMG_5309.JPG

Jorunn Karin Sværen

Registrert revisor

Epost: jorunn@abacusrevisjon.no
Direktenr: 51 84 93 86
Mobil: 472 87 071